Diari Més

Societat

El Consell del Tarragonès distingeix tretze persones i entitats per la labor realitzada als seus municipis

El lliurament de les distincions es farà més endavant, quan la situació sanitària ho permeti

Imatge de la seu del Consell Comarcal del Tarragonès.

Imatge de la seu del Consell Comarcal del Tarragonès.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Comarcal del Tarragonès ha comunicat el nom de les persones i entitats a les que ha atorgat lesdistincions de mèrit de Serveis Distingits. Degut a la situació de pandèmia, l'acte de lliurament es farà més endavant quan la situació ho permeti permeti i es pugui desenvolupar l'acte amb total seguretat.

Aquestes distincions tenen com objectiu honorar persones o entitats en mèrits a la labor realitzada que hagin contribuït a augmentar el prestigi d'un municipi del Tarragonès o de la comarca en el seu conjunt.

Els consistoris de diversos municipis de la comarcavan presentar les propostes i es van aprovar al plenari del Consell Comarcal del Tarragonès. El Diploma de Serveis Distingits es va atorgar a les següents persones i entitats:

- A proposta de l'Ajuntament d'Altafulla,Núria Ruiz Morillas. - A proposta de l'Ajuntament dels Pallaresos,Associació de Jubilats dels Pallaresos. - A proposta de l'Ajuntament de Torredembarra,Grup de Dones de Torredembarra. - A proposta de l'Ajuntament de Salou, Càritas de Salou. -A proposta de l'Ajuntament de la Nou de Gaià,Lluís Virgili Virgili. - A proposta de l'Ajuntament de la Pobla de Mafumet,Entitat La Corriola Teatre. - A proposta de l'Ajuntament de Constantí,Montserrat Duch Plana. - A proposta de l'Ajuntament de Perafort,Joan Solé Vidal. -A proposta de l'Ajuntament de Salomó,Club de Bitlles Catalanes. - A proposta de l'Ajuntament del Catllar,Josep M. Gavaldà i Colomina. - A proposta de l'Ajuntament de Tarragona,Museu Bíblic Tarraconense. - A proposta de l'Ajuntament de Roda de Berà,Coral Verge de Berà. - A proposta de l'Ajuntament de Creixell,María de Palacio Rodríguez-Solano, a títol pòstum.

tracking