Diari Més

Millora la situació de les residències de la província amb només 12 centres en situació greu

La xifra ha millorat respecte a la setmana passada quan hi havia 19 residències en situació greu

Els resultats indiquen que gairebé un 24% de residents eren positius.

El 70% dels usuaris de residències infectats de covid-19 són asimptomàticsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 12 residències per la gent gran, de les 78 que hi ha a la província de Tarragona, estan avui en una situació greu de coronavirus, 7 menys que fa una setmana, amb persones infectades i classificades amb el color vermell, segons dades facilitades a EFE pel Departament de Salut.

Al Camp de Tarragona hi ha un total de 60 residències amb 11 d'elles en color vermell. Pel que fa a les Terres de l'Ebre, només hi ha un centre amb aquesta situació greu, dels 18 que hi ha en total.

Pel que fa ales dades deCatalunya, un total de 51 residències d'ancians, que suposen el 4,9% de les 1.041 que hi ha, estan avui en una situació greu de coronavirus.

El Departament de Salut classifica les residències -en les quals viuen aproximadament unes 55.000 persones- per colors: vermell per a les quals encara no han controlat l'epidèmia, taronja per a les quals tenen casos confirmats, peròque estan en fase d'estabilització, i verd per a les quals no tenen cap contagiat.

Fins a aquest dimarts, han mort a les residències catalanes 4.538 persones per covid -13 d'elles en els últims7dies-, sense comptar els residents que han mort en hospitals o en centres sociosanitaris.

tracking