Diari Més

Tranquil•litat durant el matí de la jornada electoral als pobles petits

En els municipis amb un sol col·legi, com la Riera de Gaià, les meses s'han constituït amb normalitat i sense aglomeracions

Imatge de la cua de votació al col·legi electoral de la Riera de Gaià.

Tranquil•litat durant el matí de la jornada electoral als pobles petitsGerard Cañellas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tranquil·litat durant el matí de la jornada electoral d'aquest diumenge als municipis més petits de la demarcació. Un total de 365 persones de les 1222 censades a la Riera de Gaià han anat a votar fins a les 13 hores. Les dues meses s'han constituït amb total normalitat a les 8 hores del matí i, fins a les 12, la majoria de votants han estat de grups de risc, sobretot gent gran.

Els presidents de les meses han assegurat que en cap moment s'han produït aglomeracions a l'Escola Montoliu, que centre educatiu del municipi que acull el col·legi electoral, i un circuit ben establert, així com un estricte control de temperatura i higiene de mans a l'entrada garantia al màxim la seguretat davant un possible contagi de covid-19. Les cues tampoc han arribat a superar els 15 minuts d'espera.

Una de les persones que ja havia votat a la Riera era Mari Carmen Martin. «Al principi ens feia patir una mica el fet de venir a votar en plena pandèmia, però en ser la Riera un poble petit, hem vist que hi havia poca gent i ho hem pogut fer amb total tranquil·litat», reconeixia la rierenca.

tracking