Diari Més

Salut

L'ICS Camp de Tarragona posa en marxa un nou servei per atendre les trucades als CAP

L'Àrea de Gestió de Pacients ofereix una ràpida resposta als usuaris que contacten telefònicament amb els seus Centres d'Atenció Primària

El nou servei està ubicat a l'antic Consultori de la Canonja.

L'ICS Camp de Tarragona posa en marxa l'Àrea de Gestió de PacientsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Direcció d'Atenció Primària de l'ICS Camp de Tarragona ha posat en marxa l'Àrea de Gestió de Pacients per tal dedonar suport als Equips d'Atenció Primària en la gestió de la demanda assistencial i en la gestió de casos relacionats amb la covid-19.

El passat mes de desembre va entrar en funcionament aquest dispositiu d'atenció telefònica, que ofereix una ràpida resposta als usuaris que contacten telefònicament amb els seus CAP.

En cas de necessitar unaatenció immediata, si quan l'usuari truca les línies telefòniques estan ocupades, aquest és derivat directament a un operador del nou centre. En cas que no sigui urgent,l'usuari ha de confirmar el seu número de telèfon i, abans d'una hora, serà contactat i atès per un agent del centre que resoldrà la seva consulta.

Aquest servei, ubicat a l'antic Consultori de la Canonja, compta amb 50 professionals, entre gestors de pacients, Gestors Covid i professionals sanitaris (metges i infermeres). Aquest equip treballa de forma coordinada amb els CAP. A més des de l'Àrea de Gestió de pacients (AGP) es realitza seguiment telefònic dels casos covid.

Els centres connectats a l'Àrea, en aquests moments són CAP Tarragona 3-Jaume I, CAP Salou, CAP Sant Pere i Sant Pau i Cap Reus 3-Llibertat. En els dos mesos de funcionament del Centre s'ha disminuït en un 65% les trucades no ateses respecte al model de telefonia anterior.

Es preveu que en les pròximes setmanes els 20 Equips gestionats per la Direcció d'Atenció Primària de l'ICS Camp de Tarragona es connectin amb l'àrea de gestió.

tracking