Diari Més

El rei Carnestoltes es passejarà amb carrossa pels carrers de la Canonja

Els veïns podran veure'l des dels seus domicilis

Imatge de la Rua del Carnaval de la Canonja 2018.

El Carnaval de la Canonja treu al carrer més de tres mil personesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de la Canonja ha proposat una sèrie d'activitats per celebrar el Carnaval, ja que enguany la pandèmia no permetrà viure la festa amb normalitat. Per aquest motiu, des de la regidoria de Festes s'ha preparat un concurs de balcons i aparadors; una rua del rei Carnestoltes pels carrers del municipi i la lectura del seu testament. Aquests dos últims actes es podran seguir perstreaming.

Les persones que vulguin participar al cocurs de balcons i aparadors s'hauran d'inscriure, fins el dia 10 de febrer a les 12 h, a la pàgina web de l'Ajuntament. També es podrà fer la inscripció al Castell de Masricart en el seu horari habitual d'obertura. Aquests hauran d'estar guarnits des del dia 11 de febrer a les 12 h fins el dia 16 de febrer a les 20 h com a mínim.

El dia 13 de febrer a les 17.30 h. arribarà el Rei Carnestoltes i després de ser rebut per l'alcalde i llegir el seu pregó, farà un tomb amb la seva carrossa musical pels carrers del poble, per ser saludat des dels balcons. L'acte es podrà seguir per streaming.

I per acabar, el dia 16 de febrer a les 8 del vespre, tindrà lloc la lectura del testament de S.M. Carnestoltes que també es podrà seguir per streaming, a través del canal de Youtube i xarxes socials.

tracking