Diari Més

Festa Major

La Pobla de Mafumet clou la seva Festa Major d'hivern

Els actes festius van ser cancel·lats, a excepció dels fets litúrgics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 60 persones van assistir, ahir a la tarda, al final de la Novena en el marc de la Festa Major del Lledó, a la Pobla de Mafumet. Aquest acte -que també va ser oferten streaminga través del canal municipal de YouTube, a on també es va poder seguir la Missa Solemne- va suposar elpunt i finalal programa d'actes que,degut ala pandèmia i a les mesuresantiCovidaplicades pel PROCICAT, van ser limitades als fets litúrgics de la Novena i la Solemne Processó.

En acabar la Novena, els habitants de la Pobla van tenir l'oportunitat d'apropar-se a la imatge de la Mare de Déu del Lledó per venerar-la, respectant sempre les mesuresantiCovid.

Finalment i com a cloenda de les celebracions, l'Ajuntament va publicar al seu canal de YouTube un vídeo específicament creat per a l'ocasió, sobre la història de la Mare de Déu del Lledó i la Festa Major d'hivern.

La Festa Major, a casa

D'altra banda i amb la voluntat d'apropar la Festa Major a les llars pobletanes, l'Ajuntament havia activat dues iniciatives participatives. La primera d'elles va consistirenanimar la població a decorar els balcons particulars,ja fos amb banderes de la patrona oamb elements decoratius com ara llums, cintes amb els colors propis de la Mare de Déu del Lledó, etc. Així mateix, l'Ajuntament també va convidar els infants pobletans a descarregar i acolorir el dibuix de la patrona.

Imatge de la la Missa Solemne.

La Pobla de Mafumet clou la seva Festa Major d'hivernCedida

tracking