Diari Més

L'Ajuntament d'Altafulla proposa un Carnaval telemàtic adaptat a la pandèmia

Un concurs de pregons i una rua virtual seran les activitats destacades

Imatge d'una edició passada del Carnaval.

L'Ajuntament d'Altafulla proposa un Carnaval telemàtic adaptat a la pandèmiaAjuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament d'Altafulla ha proposat unconcurs de pregons de Carnestoltes i una rua virtual per celebrar el Carnaval. La pandèmia ha obligat a molts ajuntaments a cancel·lar la tradicional cita festiva.

Les propostes de pregonses poden presentar fins el dilluns 8 de febrer mitjançant el correu electrònic participaaltafulla@gmail.com. El text haurà de tenir entre 50 i 200 versos i reflectir l'actualitat social d'Altafulla. El guanyador s'emportarà una targeta moneder per gastar als comerços del municipi.

El jurat, que estarà format per un representant de cada colla o grup participant al Carnaval passat, escollirà el pregó guanyador, que serà llegit per Sa Majestat el Rei Carnestoltesel dijous 11 de febrer a les 20 hores a través

del canal Youtube de l'ajuntament.

Per participar a larua virtual,els altafullencs s'hauran dedisfressar, fer-se una fotografia i compartir-la a les xarxes socialsamb l'etiqueta #CarnavalAltafulla2021 i anomenant a l'Ajuntament d'Altafulla, així com enviant-la a participaaltafulla@gmail.com. Totes les fotografies es penjaran a la web www.altafulla.cat amb l'objectiu d'assegurar una desfilada telemàtica, i els participants rebran un obsequi.

El 17 de febrer, a les 20.30 hores, pel canal Youtube de l'Ajuntament elGrup de Diables d'Altafullaposarà el punt i final amb la lectura del testament del Carnestoltes.

El regidor de Festes d'Altafulla, Àlex Cañas, ha explicat que «la voluntat del consistori és no deixar escapar l'oportunitat de celebrar un Carnaval amb la família i aquelles persones amb qui es conviu, tot i les dificultats que suposa una crisi sanitària com l'actual». Alhora que hademanat «responsabilitat, prudència i sentit comú per part de tothom i que se segueixin en tot moment les pautes que marquen les autoritats».

tracking