Diari Més

En Comú Podem proposa trens cada mitja hora entre Reus, Tarragona i Barcelona

Els candidats Jordi Jordan i Yolanda López s'han reunit amb la Plataforma del Transport Públic a Salou

Jordi Jordan, Yolanda López

En Comú Podem proposa trens cada mitja hora entre Reus, Tarragona i BarcelonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En Comú Podem apostaper incrementar l'oferta ferroviària de la demarcació.El cap de llista a Tarragona, Jordi Jordan, acompanyat dels números 2 i 3 de la llista, la diputada Yolanda López i el regidor de Vila-seca Mario Téllez, s'han reunit a Salou amb els representants de l'Associació per a la Promoció del Transport Públic i la Plataforma per la Defensa del Ferrocarril del Camp de Tarragona.

La formació ha explicat quines són les seves apostes per millorar el transport ferroviari al territori. Entre els propostes hi ha: garantir una freqüència de 30 minuts entre Reus, Tarragona i Barcelona; connexió amb el Penedès cada 30 minuts; iuna freqüència de 60 minuts en els trams comuns de la R13, R14 i la R16 i de 120 minuts a la resta. A més a més, creuen que la implantació del TramCamp servirà per reduir la mobilitat per carretera pel Camp de Tarragona.

Per Jordan «les nostres comarques tenen un problema greu amb el transport ferroviari. No tenim un servei de rodalies eficient. Enlloc d'avançar hem anat enrere». Alhora que ha criticat que «el desmantellament del servei entre PortAventura-Salou-Cambrils es va fer malament, deixant sense servei ferroviari a desenes de milers de persones i sense que l'alternativa, el TramCamp, estigués en marxa».

tracking