Diari Més

Transport

Renfe ven 79.641 bitllets d'AVLO el primer dia que els posa a la venda

El servei de l'AVE 'low-cost' tindrà parada a Tarragona a partir del 23 de juny

Imatge de la presentació d'«AVLO».

Imatge d'un «AVLO».Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe ha venut aquest dimarts fins a les 20 hores, el primer que els ha posat a la venda i a un preu promocional de 5 euros, 79.641 bitllets d'AVLO, el seu nou servei d'alta velocitat de baix cost, per viatjar en la línia Madrid-Barcelona-Figueres entre el proper 23 de juny i l'11 de desembre, segons fonts de l'operadora. Els trens oferiran parades a Lleida, Tarragona, Girona i Figueres.

L'AVLO, l'estrena del qual prevista inicialment pel 6 d'abril de 2020 va haver de posposar-se per la covid-19, començarà a operar amb quatre circulacions diàries per sentit entre Madrid i Barcelona, ampliables al llarg de l'any en funció de l'evolució de la demanda.

El servei tindrà parades a totes les ciutats del Corredor Nord-est de Renfe (Guadalajara, Calatayud, Saragossa, Lleida, Tarragona, Girona i Figueres).

Coincidint amb la celebració del 80 aniversari de Renfe, la companyia ha posat a la venda bitllets a 5 euros, exclusivament a través del web d'AVLO.

Aquest preu es mantindrà fins al proper 14 de febrer i, des de dilluns que ve, 1 de febrer, també es podran adquirir a la web de Renfe.

A més, Renfe ha començat a enviar missatges a tots els clients d'AVLO que van adquirir l'any passat l'oferta inicial i als quals es va lliurar un codi promocional, per recordar-los que ja poden canviar-lo per un bitllet nou, sense cap cost.

Així mateix, els clients d'AVLO registrats i els de Renfe fidelitzats que van rebre un codi promocional de 5 euros la tard/nit de Reis, regal de l'operadora, també poden canviar aquest codi per adquirir un bitllet d'aquest nou servei.

tracking