Diari Més

La Setmana Medieval de Montblanc d'enguany es farà només en un cap de setmana

Se celebrarà del 22 al 25 d'abril

Imatge de la gala per escollir Sant Jordi i Princesa.

La Setmana Medieval de Montblanc d'enguany es farà només en un cap de setmanaSetmana Medieval de Montblanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Setmana Medieval 2021 tindrà enguany un cap de setmana i es farà del 22 al 25 d'abril, si les restriccions sanitàries per la covid-19 ho permeten. L'objectiu principal de l'Associació Medieval és poder realitzar la representació de la Llegenda de Sant Jordi, que s'haurà d'adaptar a tots els protocols establerts. També s'han previst diversos actes, de petit format i aforament limitat.

Aquest diumenge es van donar a conèixer els protagonistes de la 34a edició de la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, que seran Carla Farré i Marc Català, com a Princesa i Sant Jordi. Van sortir escollits entre quatre candidates a Princesa i tres a Sant Jordi.

Per primera vegada, la gala es va fer sense públic i amb vot telemàtic, a causa de la covid-19. Les votacions van registrar un rècord, amb més de 400 vots emesos. Mai fins ara en una gala d'elecció de la Princesa i Sant Jordi s'havien recollit tants vots. Durant la gala es va conèixer el cartell de la Setmana Medieval que protagonitzen Ussama Cantillo i Anna Navarro, Sant Jordi i Princesa de l'edició del 2020 que, pel confinament, no es va celebrar.

tracking