Diari Més

La Pobla de Mafumet suspèn la Festa Major del Lledó

Només es manté la Novena i la Missa Solemne a l'església parroquial de Sant Joan Baptista

Un moment de la Missa del Lledó de l'any passat.

La Pobla de Mafumet suspèn la Festa Major del LledóCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de la Pobla de Mafumet ha decidit suspendre els actes previstos amb motiu de la seva Festa Major d'hivern arran de la pandèmia.

Malgrat la suspensió dels actes festius en honor a la Mare de Déu del Lledó, els pobletans sí que podran participar -ja sigui presencialment o a distància- del programa litúrgic de la celebració, que inclou la Novena i la Missa del Lledó.

La Novena començarà aquest mateix dilluns, a les 18 hores, i tindrà lloc diàriament fins al proper 2 de febrer, quan a les 19 h tindrà lloc el final de la Novena. El mateix 2 de febrer, dia del Lledó, al punt del migdia serà celebrada la Missa Solemne en honor de la patrona de la Pobla de Mafumet i benedicció de les candeles.

Ambdos actes tindran lloc a l'església parroquial de Sant Joan Baptista i podran ser seguits en directe -amb limitació d'aforament i totes les mesures de prevenció vigents- i en streaming a través del canal municipal de YouTube.

Finalment, un cop finalitzada la Novena, el pas de la Mare de Déu serà portat en una breu processó testimonial per l'entorn de l'església i sense participació popular, donant així per acabada aquesta Festa Major atípica i adaptada al context actual.

Des del consistori animen a la població a decorar els balcons particulars, ja sigui amb banderes de la patrona o amb elements decoratius com ara llums, cintes amb els colors propis de la Mare de Déu del Lledó.

tracking