Diari Més

Vuit noves defuncions per coronavirus al Camp de Tarragona

El Camp de Tarragona registra un total de 868 morts i 311 nous casos i les Terres de l'Ebre passa a un risc de rebrot de 933

Un dels boxs de l'UCI de l'hospital Santa Caterina de Salt amb un pacient ingressat per coronavirus.

Salut preveu 900 persones a l'UCI per covid en les properes setmanesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camp de Tarragona registra vuit noves defuncions per coronavirus i ja sumen un total de 868 a la regió sanitària, segons les dades facilitades pel Departament de Salut aquest dissabte. Els casos totals confirmats augmenten en 311, situant-se en 31.145 casos confirmats. Pel que fa a les UCI es carreguen amb un pacient més i ja són 66, mentre que el nombre total d'ingressats disminueix a 284. El risc de rebrot disminueix i se situa a 632, però encara trobem una situació de risc elevat.

L'administració de vacunes al Camp de Tarragona avança i ja són 13.052 les persones que han rebut la primera dosi, mentre que 391 ja tenen les dues dosis del vaccí administrades.

A les Terres de l'Ebre el risc de rebrot cau més de la meitat dels punts, ara amb 933 respecte als 1.974 que registraven les dades anteriors. No s'ha registrat cap nova defunció i es manté en 140. El nombre d'ingressats disminueix en dues persones respecte a les dades anteriors. Els pacients ingressats a l'UCI es mantenen i es registren un total de 115 casos nous respecte l'últim recompte i sumen 8.471 casos confirmats.

El nombre de vacunats augmenta a 4.464 mentre que a 137 persones ja han rebut les dues dosis del vaccí.

tracking