Diari Més

ERC acusa a l'Ajuntament del Vendrell de «regalar» mig milió d'euros al CE Vendrell

Aquesta xifra es va sumar als 1'2 milions d'euros de les obres del pavelló

L'equipament s'adequarà a la normativa vigent de seguretat i competició.

Comença la remodelació del Pavelló d'Esports del VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ERC acusa a l'Ajuntament del Vendrell de «regalar» mig milió d'euros al CE Vendrell per millorar unes instal·lacions privades que «en cap cas s'ha demostrat en el temps un retorn cap a la ciutadania de la vila».

L'obra de la reforma del Pavelló del CE Vendrell es va licitar per un import al voltant d'un milió d'euros a l'empresa Garcia Riera. Durant l'execució de les obres es va ampliar aquest import per deficiències en l'edifici i la incorporació de nous elements no previstos per in import de 700.000 euros.

Segons informa ERC del Vendrell la Secretària Municipal va arribar a fer fins a 3 informes negatius on va concloure que aquesta ampliació del contracte no estava permesa per la Llei de Contractes del Sector Públic i s'hauria d'iniciar un nou procediment de licitació per aquest import.

ERC assenyala que els 1,2 milions de l'obra van provenir d'una subvenció de la Diputació de Tarragona i que, a l'elevar-se el cost final fins als 1,7 milions d'euros, existeix una partida de mig milió que s'ha «regalat» al CE Vendrell per millorar instal·lacions privades.

ERC exigeix que els serveis jurídics de l'Ajuntament del Vendrell facin un informe per tal d'identificar totes les irregularitats d'aquests contractes i «establir responsabilitats».

tracking