Diari Més

Transport

Afectacions a l'R11, R13, R14, R15, R16 i R17 per les obres a l'estació de Sants

Divendres vinent entre Barcelona i Tarragona només circularà un tren per hora i sentit

Estació de tren de Tarragona.

Estació de tren de TarragonaShaila Cid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres a l'estació de Sants que està duent a terme Adif per implantar el nou esquema de vies d'ample convencional 4+4 comportarà afectacions a les líniesR2 sud i R11, R13, R14, R15, R16 i R17 entre la nit del 28 de gener i la matinada de l'1 de febrer.

Durant el cap de setmana que ve, les principals afectacions a Rodalies es produiran el cap de setmana que ve a l'R2 sud i a l'R2 nord. En sentit sud, el divendres 29 de gener circularan dos trens per hora i sentit amb parada a totes les estacions amb un reforç les hores punta i al cap de setmana seran dos trens per hora i sentit amb parada a totes les estacions. En sentit nord, durant els tres dies els recorreguts començaran i finalitzaran al Prat de Llobregat i es reduirà l'oferta habitual. Als viatgers cap a l'aeroport se'ls encaminarà a la línia 9 sud de metro.

Als Regionals, l'R11 els dies 29, 30 i 31 de gener els trens iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a l'Estació de França i els viatgers que vulguin adreçar-se al Passeig de Gràcia o a Sants ho hauran de fer en Rodalies o en metro des del Clot. A les línies R13, R14, R15, R16 i R17, el divendres 29 hi haurà un tren per hora i sentit entre Barcelona i Tarragona i la resta de serveis iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a Sant Vicenç de Calders, des d'on es podrà enllaçar amb l'R2 sud i l'R4 sud.
tracking