Diari Més

Policial

Els Mossos controlaran els accesos als sis parcs naturals, visitables només per veïns

Els dispositius estaran actius durant tot el cap de setmana

Un vehicle aturat en el control policial fet pels Mossos d'Esquadra al peu del cim del Montcaro, a un dels principals accessos als Ports Tortosa-Beseit.

Els cossos policials fan controls als accessos dels Ports de Tortosa-Beseit per evitar situacions de risc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra desplegaran durant el pròxim cap de setmana controls d'accés en sis parcs naturals de Catalunya pergarantir que es compleix el confinament municipal i que únicament els visiten els residents de les localitats de referència.

Així ho ha anunciat en una roda de premsa telemàtica el conseller d'Interior, MiquelSàmper, que ha detallat que els controls s'establiran durant el pròxim cap de setmana als parcs naturals del Montseny, Sant Llorenç delMunti l'Obac, Montserrat, la Zona Volcànica de la Garrotxa, Poblet, i Els Ports.

Aquests controls es duran a terme per part dels Mossos d'Esquadra en coordinació amb les respectives diputacions i altres entitats i administracions locals amb la finalitat, segonsSàmper, que es compleixi el confinament municipal.

El dispositiu consistirà en la ubicació estratègica d'unitats de seguretat ciutadana i de trànsit dels Mossos d'Esquadra en les principals vies d'accés aaquests parcs naturals percontrolar si les persones que tracten d'entrar el poden fer com a residents dels municipis de referència.

tracking