Diari Més

Entitats

El Moto Club Barenys Salou demana poder sortir al municipi més pròxim

El president de l'entitat s'ha posat en contacte amb la Generalitat, ja que el motociclisme també és considerat un esport

Alguns dels membres de l'entitat amb totes les bosses de menjar i productes bàsics preparades per repartir.

El Moto Club Barenys Salou fa la segona entrega d'aliments i vol arribar a set famílies mésCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Moto Club Barenys Salou defensa la possibilitat de sortir del municipi per anar fins al més pròxim, ja que el motociclisme també és considerat un esport. Amb aquest objectiu, el president de l'entitat ha contactat amb la secretaria general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya perquè es valori aquesta opció com també es fa amb l'atletisme o el ciclisme.

Des de l'entitat demanen poder sortir fins al municipi més pròxim per practicar a l'aire lliure i de manera individual l'esport del motociclisme en les seves variants com el mototurisme, l'enduro, el cross i el trial.

«El municipi de Salou és molt petit per a poder practicar el nostre esport amb seguretat i, a diferència d'altres esports com el ciclisme o l'atletisme, fins i tot caminar, el motociclisme es practica amb proteccions, com ara el casc integral i guants, mantenint sempreuna distància superior als 2 metres en circulació, mesures, totes elles, que eviten la propagació de la covid-19», argumenten des de l'entitat.

tracking