Diari Més

Societat

Set càmpings de Tarragona, reconeguts com els millors d'Europa

Els premis els han atorgat les prestigioses associacions ANWB (Països Baixos) i ADAC (Alemanya)

Les 'mobile home' del càmping els Prats que estan en l'origen del conflicte.

Un conflicte legal amenaça la feina de 150 treballadors d'un càmping de Mont-roigAlannia els Prats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Set càmpings de Tarragona han estat reconeguts com els millors d'Europa per les associacions ANWB (Holanda) i ADAC (Alemanya), dedicades a la mobilitat i el turisme, segons la Federació Empresarial d'Hostaleria de Tarragona.

L'associació automobilística ANW, amb més de 4,5 milions d'usuaris, ha guardonat Alannia Els Prats Càmping & Resort, Platja Montroig Càmping & Resort i Càmping La Torre del Sol, els tres a Mont-roig del Camp. També ha reconegut el Resort Sangulí (Salou); Càmping Tamarit Beach Resort (Tamarit), i Càmping Stel (Roda de Barà).

Així mateix, l'associació automobilística alemanya ADAC, que compta amb més de 20 milions de membres, ha concedit el premi Superplätze 2021 a sis càmpings tarragonins, amb el que dels set guardonats, cinc ho són per partida doble.

L'ADAC ha premiat Alannia Els Prats Càmping & Resort; Platja Montroig Càmping & Resort, i Càmping La Torre del Sol, a Mont-roig del Camp; Càmping El Temple del Sol (L'Hospitalet de l'Infant), Càmping & Resort Sangulí (Salou), i Càmping Tamarit Beach Resort. Tots els premiats pertanyen a l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, que engloba 57 membres.

El president d'aquesta associació, Joan Antón, ha agraït que en «el pitjor any en la nostra història», els premis «ens confirmen que els acampadors europeus, tan aviat com la pandèmia els deixi, tornaran a visitar-nos».

Malgrat que vaticina que «segur que aquest 2021 tampoc serà fàcil», assegura que «ens promocionarem i farem tot el que estigui a les nostres mans» per «tenir la millor temporada que sigui possible».

tracking