Diari Més

Turisme

Salou aplaudeix els nous vols directes Bristol-Reus operats per Jet2

Els vols entraran en servei a partir del proper mes de maig

Una imatge d'arxiu de passatgers a l'Aeroport de Reus.

Jet2 posa a la venda els bitllets d'una desena de rutes a Reus per al 2022Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha celebrat aquest dimecres els nous vols directes Bristol-Reus operats per Jet2, que entraran en servei a partir del proper mes de maig i dels quals ja es venen els bitllets, segons informa el consistori tarragoní.

Jet2.com i el seu operador turístic Jet2holidays ja havia anunciat que el proper mes d'abril obriria a Bristol la seva desena base del Regne Unit, des de la qual s'operarà aquest vol directe amb l'Aeroport de Reus (Baix Camp).

Granados ha dit que la meitat del passatge «que arriba a Reus amb avió, es queda a Salou» i, en col·laboració amb l'operador turístic l'objectiu és promocionar el municipi de platja per captar nous clients.

La companyia operarà altres vols directes des de Bristol a Almeria, Girona, Gran Canària, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Mallorca, Menorca i Eivissa, tenint en compte l'alta demanda d'Espanya per part del mercat britànic.

A més, el grup ja ha llançat el programa d'estiu del 2022 amb vols i paquets des de deu aeroports del Regne Unit; i entre les rutes més ofertes es troba la ciutat de Reus.

tracking