Diari Més

Societat

L'Ajuntament de Cambrils reactiva les cites prèvies a l'OAC després de l'atac informàtic

S'han reprogramat les atencions pendents del desembre i gener

La façana del consistori de Cambrils.

Ajuntament CambrilsAjuntament Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cambrils segueix treballant de forma intensa per restablir la normalitat després d'haver patit, fa unes setmanes, un atac informàtic que va bloquejar l'accés als servidors i l'operativa municipal. Durant les últimes setmanes s'han reprogramat les atencions que van quedar pendents des de desembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i a partir de la setmana vinent ja serà possible demanar cita prèvia de forma telemàtica.

El personal del departament d'informàtica del consistori ha restablert el funcionament de les comunicacions internes. Tot i que, l'accés al Registre d'entrada a l'Ajuntament segueix suspès de forma temporal. Les sol·licituds, escrits i comunicacions es poden presentar de forma alternativa a les oficines de Correus i als registres d'entrada d'altres Administracions. Les persones físiques o jurídiques amb certificat electrònic poden realitzar els tràmits telemàticament a través dehttps://rec.redsara.es/registro/action/are/acceso.do.

Els interessats en rebre suport tècnic per realitzar tràmits amb la Red Sara poden contactar amb l'OAC 360º en horari de dilluns a divendres de 8a 20hores, trucant al 977 79 45 57 o bé enviant un correu electrònic aoac360@cambrils.cat.

tracking