Diari Més

Policial

La Unión de Jefes de Policías Locales premia a la Policia Local de Cambrils

Cinc membres del cos de policia rebran la condecoració amb Distintiu Blanc

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia de Cambrlls.

Policia CambrilsPolicia de Cambrlls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Cambrils rebrà una de les 10 distincions que cada any otorga la Unión de Jefes de Policias Locales de España en col·laboració de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). Tres agents, un caporal i un sergent del cos local de Cambrils rebran la condecoració amb Distintiu Blanc. Les distincionstenen com a objectiu destacar de forma honorífica els components de policies locals que durant l’any 2020 es van significar de forma exemplar en l’exercici professional.

El distintiu blanc reconeix a professionals que hagin desenvolupat una actuació o actuacions professionals especialment meritòries, «pel seu excepcional compromís professional, el risc assumit, la seva heroïcitat o els extraordinaris resultats assolits».

El jurat de les distinciones va valorar entre altres aspectes l’alt nivell de l’atenció ciutadana que presta la policia local de Cambrils, l’elevat número i la diversitat de denúncies i d’atestats que tramita el cos.

A més, s’ha tingut en compte el paper destacat de cosen dues operacions que van tenir lloc l’any passat: una contra l’explotació sexual i l'altra contra la prostitució al municipi.

tracking