Diari Més

Societat

Mont-roig contracta 15 agents cívics per tractar la covid, el reciclatge o la convivència

La figura es consolida al barri de La Florida

Imatge d'arxiu d'una agent cívica.

Mont-roig contracta 15 agents cívics per tractar la covid, el reciclatge o la convivènciaAjuntament Mont-roig

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha contractat, de forma temporal, 15 persones gràcies a dos programes subvencionats. Per una banda, una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya ha permès contractar 7 agents cíviques i una coordinadora i que desenvoluparan les seves tasques dins l’àmbit del Barri de La Florida.

Per l'altra, a través d’una subvenció de la Diputació de Tarragona s’han pogut contractar un total de 8 persones més, també com agents de civisme, que en aquest cas duran a terme les actuacions per tot el municipi; Miami Platja, Mont-roig i urbanitzacions.

Tots ells posaran especial èmfasi en recordar les mesures de prevenció contra la covid-19, així com informar de la campanya «Reduir i Reciclar, tot és començar» que es va posar en marxa aquesta tardor per tal de millorar la gestió dels residus a tot el municipi.

Figura al barri de La Florida

En el cas del barri de La Florida, aquesta serà la quarta promoció d’agents de civisme que, gràcies al Pla de Barris, podran continuarimpulsant diverses campanyes de sensibilització, consolidant així aquesta figura en aquesta zona de Miami Platja.

Les seves funcions es basen en informar sobreels residus domèstics i comercials, la mobilitat, els espais públics i el medi ambient.Al mateix temps, notificaran i descriuran les accions poc respectuoses detectades, sense tenir, però capacitat sancionadora.

tracking