Diari Més

Festa Major

Crimson Mystery guanya el Torre d'en Dolça del Cós de Sant Antoni de Vila-seca

Aquesta ha estat la primera edició que es disputa sense públic a causa de la pandèmia del coronavirus

Un dels instants d'una de les tres curses que es van disputar ahir al matí al Parc Torre d'en Dolça.

Crimson Mystery guanya el Torre d'en Dolça del Cós de Sant Antoni de Vila-secaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cós de Sant Antoni de Vila-seca es va disputar ahir per primera vegada sense públic a causa de la pandèmia del coronavirus. Després que el passat 2020 la cursa quedés anul·lada per la pluja, enguany l’organització va buscar alternatives per mantenir la competició i no haver-la d’ajornar per segon any consecutiu. La solució va passar per fer-les a porta tancada i emetre-les en directe per TAC12. El guanyador del premi Torra d’en Dolça d’aquesta inusual edició va ser el cavall irlandès Crimson Mystery i el genet R. Sousa.

El Cós de Sant Antoni, Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional, va tenir lloc ahir al matí al circuit hípic del Parc de la Torre d’en Dolça on es van realitzar un total de tres curses i van participar fins a 15 cavalls pura sang anglesos i es van repartir 30.000 euros en premis.

En la primera cursa de 1.700 metres de distància, el Premi Torre d’en Dolça, el guanyador va ser Crismon Mystery i el genet R. Sousa. En aquesta categoria, el segon classificat va ser el cavall Vectra, també Irlandès, amb el genet M. Hrubosova, que va endur-se el Trofeu Societat el Fènix, i el tercer en passar la línia de meta va ser N. de Julian amb el cavall Gauss, que va guanyar el Trofeu Societat Ateneu Pi i Maragall.

Una vegada disputada la primera cursa, va tenir lloc el Gran Premi Ajuntament de Vila-seca, amb una distància de 2.500 metres, que va endur-se també el genet R. Sousa, aquesta vegada amb el cavall Rischiatutto d’Irlanda. El segon premi, el Trofeu Raval de la Mar va ser per a M. Hrubosova i el cavall francès Anodino, mentre que la tercera plaça i, per tant, el trofeu Mas Calvó se’l va endur R. Ramos amb Orange Run, d’Irlanda. Finalment, la tercera cursa que atorgava el Premi Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, de 1.700 metres, va ser guanyada pel cavall Trovatore (Irlanda) amb el genet R. Aguilera, seguit per Briscola (Gran Bretanya) amb N. de Julian, que es va endur el Trofeu Cooperativa Agrícola, i Noodle de Star (Portugal) amb R. Sousa que va obtenir el Trofeu Societat de Las Vegas.

tracking