Diari Més

Porto Bello publica el seu tercer disc, 'La Llei Universal'

Els d'Altafulla van aprofitar el confinament durant els mesos de març i abril per tancar-se a l'estudi

El nou disc del Porto Bello ha comptat amb la producció de David Rosell.

Porto Bello publica el seu tercer disc, 'La Llei Universal'Porto Bello

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup d'Altafulla PortoBello ha tret aquest divendresel seu nou disc anomenatLa Llei Universal. La formació ha deciditdedicar el seu nou treball a tots aquells que no escolten a les pors, que estimen com si no hi hagués un demà i li treuen la llengua al destí i a la tristor.

Porto Bello té clar que el panorama musical està passant per un dels seus pitjors moments, però han volgut plantar cara a les adversitats i donar una mica d'esperança a músics ia tothom que es troba afectat per aquesta aturada artística.

Els altafullencs van aprofitar el confinament durant els mesos de març i abril per tancar-se a l'estudi i jugar amb nous sons. El resultat: l'equilibri entre la música purament electrònica i el pop català.

La Llei Universalha comptat amb la producció deDavid Rosell i a les bases hi han participat elsdj's productors d'EDM (Electronic Dance Music).

A l'octubre del 2020 van presenat el videoclip del que seria el primer single del disc, Abril, que compta ja amb més de 21.000 reproduccions a Youtube.

tracking