Diari Més

Obituari

Commoció a Reus i Cambrils per la mort del mossèn Creu Saiz

Va ser rector de la Parròquia de Santa Maria durant 14 anys i professor i capellà dels germans de La Salle de Cambrils

Des de 2016 era rector de la parròquia de Sant Vicenç Màrtir de Castellvell del Camp i del Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia de Reus.

Commoció a Reus i Cambrils per la mort del mossèn Creu SaizArquebisbat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cambrils ha enviat un comunicat per expressar el seu més sentit condol per la mort de mossèn Creu Saiz a l’edat de 79 anys, que va ser rector de la Parròquia de Santa Maria de Cambrils durant 14 anys (del 1970 fins el 1984) i va mantenir un ferm compromís amb el municipi durant tota la seva vida.

La missa exequial se celebrarà aquest dissabte, dia 16, a les 10.30 h. a la Prioral de Sant Pere Apòstol de Reus. Caldrà respectar l’aforament permès i les mesures establertes per les autoritats sanitàries.

Diplomat en Sagrada Escriptura i Filologia Catalana, i llicenciat en Pedagogia, Mossèn Creu Saiz era una persona molt estimada a Cambrils i també a Reus, on va exercir com a rector del Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia i prior de la Prioral de Sant Pere durant vint anys (1996-2016). Des de 2016 era rector de la parròquia de Sant Vicenç Màrtir de Castellvell del Camp.

Mn. Creu Saiz va néixer el 2 de maig de 1941 al municipi de Valdecolmenas, a Conca, i va rebre l’ordre del diaconat a la capella del Seminari Pontifici de Tarragona l’any 1964.

tracking