Diari Més

Comerç

Cambrils posa en marxa una plataforma de venda online amb més de 80 comerços

Durant les primeres setmanes les comandes s'hauran de recollir als establiments però properament s’oferirà el servei a domicili

La plataforma compta amb una gran varietat de productes.

Cambrils posa en marxa una plataforma de venda online amb més de 80 comerçosCambrils Comerç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des d'aquest divendres, Cambrils compta amb unaplataforma de venda online dels comerços localsamb una gran varietat de productes. Cambrils Comerç compta amb86 establiments adherits i es pot visitar a la pàgina webwww.comproacambrils.com.

La plataformafunciona com a Marketplace local i s’hi poden trobar els productes ordenats per categories o bé fer cerques per productes, servei o establiment. Durant les primeres setmanes les comandes realitzades a través de la plataforma es recolliran als establiments però properament s’oferirà la possibilitat de rebre els productes a domicili. El repartiment anirà a càrrec d’una empresa cambrilenca que s’ha sumat al projecte.

El portal, que és iniciativa de la consultoria CDD, ha comptat amb la participació dels comerços associats a la Unió de Botiguers, amb el recolzament del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils.

Cambrils Comerçés gratuït pels comerços durant el primer mes com a prova. A partir de segon mes, els establiments que només vulguin tenir presència al directori i publicar les seves ofertes podran seguir gaudint de l’eina sense cost, mentre que les empreses interessades en vendre els productes hauran d’escollir entre tres tarifes segons les seves necessitats.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha explicat que la iniciativa és una de les accions previstes per promocionar i enfortir el comerç cambrilenc i establir altres maneres de relacionar-se amb les persones compradores tenint en compte la situació actual.

Per la seva banda, Oliver Klein, regidor de Promoció Econòmica, assegura que «és una eina molt útil en el moment que vivim. El comerç online viu una fase de fort creixement i el comerç de proximitat no pot quedar enrere».

tracking