Diari Més

Mobilitat

Set carreteres tallades a la demarcació de Tarragona pels estralls de Filomena

L'ús de cadenes és obligatori en dos trams

A la T-311 a Pratdip cal dur cadenes.

T-311 a Pratdip, neu, temporal, FilomenaBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de nou carreteres continuen tallades per la neu acumulada després del temporal Filomena. L'afectació total arriba a 24 trams, majoritàriament de la xarxa viària secundària, ja que en 13 cal extremar la prudència per la presència de gel o neu i en dos és obligatori l'ús de cadenes, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Les afectacions es concentren a les comarques de Ponent i Tarragona. En concret, a Tarragona hi ha set vies tallades: la T-740 a Falset, la TP-7402 Porrera, al TV-3021 a Rasquera, la TV-3111 a Tivissa, la TV-3223 a Torre de Fontaubella, la TV-7232 a Vilalba dels Arcs-Batea i la TV-7022 a Morera de Montsant. A més, cal fer ús de cadenes a la T-311 a Pratdip.

A les comarques de Barcelona hi ha dues vies tallades, la BV-4024 de Bagà a Coll de Pal i la BV-4031 de Castellar de N’Hug al Coll de la Creueta.

Pel que fa a Ponent, no hi ha cap via tallada però l'ús de cadenes és obligatori a l'LV-9043 a Avellanes i Santa Linya. En una desena més cal extremar la precaució per neu o gel a la calçada.

tracking