Diari Més

Societat

L'arranjament de voreres guanya la 2a edició dels pressupostos participatius del Morell

Ha augmentat la participació, on gairebé han votat unes 500 persones

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament del Morell

El Morell engega un procés de pressupostos participatiusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’arranjament de voreres, un projecte pressupostat en 70.000 euros, ha estat laproposta més votada en la segona edició del procés de pressupostos participatius del Morell.

Enguany es van recollir un total de 77 propostes, de les quals 42 es van considerar vàlides, 7 ja estaven previstes en els comptes municipals, 4 estaven repetides i 24 es van considerar no vàlides per no complir amb els requisits establerts. Finalment, doncs, la població va poder votar entre 17 propostes, ja que les que eren similars es van agrupar.

La participació en la votació ha estat de més del 15% del cens. En total, van votar472 persones de l’1 al 20 de desembre.

Pel que fa a la resta de propostes, les més valorades han estat la millora i arranjament de camins amb 117 vots; les subvencions per a persones afectades per un ERTO (116); l’arranjament del parc de l’estació (114); la millora del mobiliari i la delimitació amb tanca dels parcs infantils (113); la instal·lació de càmeres de videovigilància en equipaments i espais municipals (108); i la construcció d’un rocòdrom (105).

tracking