Diari Més

El 41% de les morts per covid a Tarragona han estat a residències

De les 918 defuncions que s’han registrat a la província, un total de 375 s’han produït en geriàtrics, segons les dades del Departament de Salut

Imatge de les infermeres vacunant a una resident.

Una de les infermeres que va vacunar contra la covid-19 en una residència de Lleida dona positiuACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La xifra de morts per coronavirus es va tornar a disparar ahir a la província de Tarragona. El Departament de Salut va informar que tretze persones havien perdut la vida amb aquest virus, amb què la xifra total s’eleva ja a les 918 defuncions.

De totes aquestes, un total de 375 s’han produït en residències, el que suposa un 40,85% del total. Arrodonint, dues de cada cinc persones que han mort per coronavirus a la província, ho han fet en residències de gent gran.

En total, Salut ha comptabilitzat 787 morts per coronavirus a la Regió Sanitària Camp de Tarragona, per les 131 de les Terres de l’Ebre. En els dos casos, les xifres són similars pel que fa al percentatge de defuncions a les residències.

Al Camp de Tarragona se n’han hagut de lamentar un total de 326 i, a l’Ebre, fins a 49. En percentatges, al Camp de Tarragona, les morts en residències són del 41,42% i, a territori ebrenc, del 37,4%. No hi ha ni quatre punts de diferència, amb què les xifres entre un lloc i l’altre són molt similars.

Pel que fa al conjunt de Catalunya, les morts en residències són lleugerament superiors a les de la província de Tarragona. El 45% de les defuncions han estat en residències, el que suposa un increment de més de quatre punts respecte al territori tarragoní.

tracking