Diari Més

La meitat dels llits d'UCI del Camp de Tarragona són de pacients amb covid

Actualment, 41 persones estan ingressades a les Unitats de Cures Intensives de centres de la regió sanitària tarragonina, que compta amb 85 llits

Una infermera a la UCI atenent un pacient covid-19.

covid uci coronavirusEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé la meitat dels llits de les Unitats de Cures Intensives (UCI) dels centres hospitalaris de la Regió Sanitària Camp de Tarragona estan ocupats per pacients amb coronavirus. Així ho detallen les dades oferides pel Departament de Salut, des d’on anuncien també que, en els pròxims dies, hi haurà més places disponibles, encara que no concreten quantes.

Cal remarcar que, a banda de pacients que tenen coronavirus, també n’hi ha d’altres que necessiten un llit d’UCI i és per aquest motiu que s’ha d’ampliar el gruix dels que se n’ofereixen. Passen els dies i els casos de coronavirus que requereixen un ingrés a la Unitat de Cures Intensives creix i és per aquest motiu que el Departament de Salut hi està intentant posar solució.

En aquests onze primers dies de l’any 2021 s’ha notat un increment d’ingressos a UCI per covid-19. La mitjana de llits ocupats per coronavirus és de 36,9 en aquests onze dies del nou any, mentre que en els últims onze dies del 2020, la mitjana era de 33,4. Això significa un increment de tres persones i mitja per dia de mitjana. Ahir, els ingressats a l’UCI en centres hospitalaris de la Regió Sanitària Camp de Tarragona eren 41, deu més, per exemple, que el dia 1 de gener d’aquest mateix any, que eren 31. És la primera vegada que se sobrepassa la quarantena en el que va d’any.

tracking