Diari Més

Comerç

Els carrers comercials de Tarragona registren un 44% menys de clients durant la campanya de Reis

També s'ha registrat un important descens del tràfic de vianants

Dos locals tancats al carrer Sant Agustí de Tarragona amb un grup de persones caminant per davant

carrer Sant Agustí, Tarragona, locals, comerç, tancament, local buit, desertitzacióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els carrers comercials de Tarragonahan registrat unes caigudes de tràfic de vianants pels carrers comercials més moderades en comparació amb l'any anterior, amb descensos del 28% per Reis, el 24% per la Puríssima i el 23% per Nadal. Pel que fa el nombre declients, els descens arriba al 44% respecte l'any anterior,especialment per Reis.

Catalunya haregistrat un descens del 30% del tràfic per la campanya de Reis. A Barcelona, el nombre de vianants ha caigut un 33% durant la campanya de Reis, un 31% en el pont de la Puríssima i un 29% en la campanya de Nadal. La davallada en el tràfic també ha impactat en l'entrada als establiments comercials, amb una reducció de les entrades del 44% en el pont; del 39% durant Reis, i del 32% al Nadal. La demarcació de Girona ha estat la que registrat un descens de clients més pronunciat, del 62% durant el pont de la Puríssima; del 54% per Reis, i del 43% al Nadal. TC Group Solutions ha assegurat que aquest fet pot ser conseqüència del desplaçament parcial de la demanda al comerç en línia.

A Lleida, el menor descens de transeünts es va registrar durant el pont de la Puríssima, amb una caiguda del 20% i un lleu descens del 15% a les entrades als establiments. No obstant això, les dades de tràfic van empitjorar per Nadal i Reis, amb un descens del 32% respecte a l'any anterior.
tracking