Diari Més

Educació

Dotze centres educatius del Priorat i dos de l'Ebre no han pogut obrir pels estralls del temporal

El transport escolar, continua suspès plenament o parcialment en 10 comarques

Aspecte d'un passadís de l'escola Cèsar August de Tarragona, buit d'alumnes, amb els penjadors carregats amb les bates i les motxilles dels petits. I

escola, Cèsar August de Tarragona, bates, curs escolar, alumnes, professorsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 18 escoles i instituts de les comarques de Ponent, Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Girona no han pogut obrir aquest dimartsa causa de les afectacions causadels pel temporal Filomena,fet que ha afectat 789 alumnes. Pel que fa al transport escolar, continua suspès plenament o parcialment en 10 comarques. Aquestes mesures s’estan prenent d’acord amb els Consells Comarcals, en contacte amb els ajuntaments afectats i en coordinació amb Protecció Civil.

Al Camp de Tarragona, avui no han pogut obrir 12 centres educatius a la comarca del Priorat, amb un total de 708 alumnes. Són els següents: Escola el Sarraí – ZER Baix Priorat de Bellmunt del Priorat (8 alumnes afectats), Escola Sant Isidre – ZER Les Vinyes de Capçanes (22 alumnes), Escola Onze de Setembre – ZER Baix Priorat de El Masroig, ( 23), l’Escola Pius XII - ZER L'Aglà d’El Molar (19), Escola Sant Feliu – ZER Les Vinyes d’Els Guiamets (10), l’Institut Priorat de Falset (490 alumnes), l’Escola Llicorella - ZER L'Aglà de Gratallops (20), l’Escola Serra Major - ZER L'Aglà de La Vilella Baixa (20), Escola Anicet Villar – ZER Les Vinyes de Marçà (30), l’Escola Garbí - ZER Montsant-Serra de Prades de la població de Poboleda (28), l’Escola Rossend Giol – ZER Baix Priorat de Porrera (12), i l’Escola Montsant – ZER Montsant-Serra de Prades d’Ulldemolins (26 alumnes).

Hi ha cinc comarques afectades plenament o parcialment pel transport escolar: l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, i el Priorat i el Tarragonès.

A les Terres de l’Ebre no han obert 2 centres educatius, amb 18 alumnes afectats. Es tracta de l'Escola Mare de Déu de la Fontcalda de Prat de Comte (7alumnes) i l’Escola Josep Riba de l'EMD de la Serra d'Almos (11 alumnes).Ambdues comarques es troben també afectades parcialment pel transport escolar.

tracking