Diari Més

Alonso: «Ciutadans té una candidatura fruit de la solidesa i del treball»

El cap de llista per Tarragona va ser presentat ahir a Barcelona amb la resta de números u

Matías Alonso, segon per l'esquerra, ahir en l'acte de presentació de la candidatura de Ciutadans.

Alonso: «Ciutadans té una candidatura fruit de la solidesa i del treball»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ciutadans va presentar ahir a Barcelona la seva candidatura per a les eleccions al Parlament del proper 14 de febrer. Els números u de Ciutadans per cada una de les quatre circumscripcions catalanes van ser els protagonistes de la jornada. Un d’ells era Matías Alonso, actual diputat dels taronges i que encapçalarà la llista del partit a Tarragona per quarta vegada consecutiva, amb Pere Lluís Huguet i Carme Margalef com a segon i tercera respectivament.

«La candidatura que presenta Ciutadans a les eleccions al Parlament de Catalunya és fruit de la solidesa i del treball del principal grup parlamentari a la XII Legislatura». Així ho va assegurar el cap de llista de Ciutadans per Tarragona de cara al 14 de febrer. «El nostre grup parlamentari ha estat, amb molta diferència, el principal impulsor d’iniciatives polítiques a Catalunya, en totes les àrees i molt especialment en les socials, econòmiques i sanitàries», va remarcar Matías Alonso.

El taronja va destacar que «la candidatura de Ciutadans s’ha reforçat amb personalitats de la societat civil, com ara l’advocat Pere Lluís Huguet, o Anna Grau en el cas de Barcelona» i va assegurar que són «la millor opció per superar la fractura i la divisió generada pels partits separatistes, recuperar la confiança i el futur per a la societat catalana i evitar un tercer tripartit a mida de Sánchez, Junqueras i Iglesias, que és el que pretén muntar, novament, el PSC».

Per la seva banda, el cap de llista per Barcelona i candidat a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, va assegurar durant la seva intervenció que Ciutadans vol portar a la política «el que ens uneix» i va criticar que el Govern tregui «l’oxigen de la llibertat» i asfixiï «la societat catalana». Per al candidat dels taronges, els catalans i catalanes tenen l’oportunitat de «passar pàgina» el proper 14 de febrer perquè val la pena «lluitar per la democràcia, la llibertat, la unió i el benestar».

La presidenta del partit, Inés Arrimadas, que va intervenir de forma telemàtica en la trobada a causa de les restriccions derivades dels efectes de la borrasca Filomena, va destacar que «Ciutadans és l’únic partit que no cedirà davant el xantatge nacionalista» i que «els vots a aquest partit no acabaran a ERC». «Catalunya és una terra pròspera, dinàmica, emprenedora i de moltíssimes oportunitats, que ha liderat moltíssims indicadors socials, econòmics i culturals que volem recuperar», explicava la presidenta. «Volem una Catalunya que surti de la decadència del procés», deia Arrimadas.

tracking