Diari Més

El temporal Filomena

S'esfondra parcialment una nau industrial al polígon de Falset

Els ajuntaments demanen als veïns que netegin teulades i cornises davant l'acumulació de més de mig metre de neu

La nau esfondrada parcialment al polígon industrial de Falset.

S'esfondra parcialment una nau industrial al polígon de FalsetACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La gran nevada que ha caigut en les darreres hores al Priorat, amb més de mig metre de neu acumulada, ha ocasionat importants danys materials a una empreses de Falset. Aquest diumenge a la tarda s'ha esfondrat parcialment el sostre de la fàbrica de portes d'ascensor Fermator, que ocupa la nau industrial més gran del polígon de la Sort dels Capellans, a Falset. Els Bombers han rebut l'avís a dos quarts de sis de la tarda i han enviat tres dotacions fins al lloc, on no s'han de lamentar afectacions personals. Els ajuntaments demanen als veïns que netegin teulades i cornises per evitar que l'acumulació de neu faci cedir estructures.
L'alcalde de Falset, Carlos Brull, ha explicat a l'ACN que els Bombers i els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins a la nau esfondrada per tal d'analitzar possibles situacions de perill. Tot i que encara se'n desconeixen les causes, el batlle ha apuntat que la causa més probable és que el pes de la neu, que s'ha acumulat en més de mig metre a la capital, hagi fet cedir part de l'estructura.

Recomanacions als veïns

D'altra banda, davant la gran acumulació de neu els ajuntaments recomanen als veïns que netegin teulades, balcons i cornises per evitar ensurts pel sobrepès de la neu. A més, l'alcalde de Falset ha explicat que la nevada ha malmès mobiliari urbà i ha trencat moltes branques d'arbres. «Dilluns serà un dia de molta feina i d'alguna preocupació», ha vaticinat.

tracking