Diari Més

El temporal Filomena

La neu obliga a suspendre el transport escolar al Priorat, la Conca i la Terra Alta

Els consells comarcals catalans han decidit prendre aquesta mesura per la perillositat de circular amb els gruixos acumulats

Una màquina llevaneu.

La neu obliga a suspendre el transport escolar al PrioratACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els consells comarcals de les Garrigues, l'Urgell, el Priorat, la Conca de Barberà, la Terra Alta i la Noguera han decidit suspendre el transport escolar aquest dilluns després dels importants gruixos de neu que ha deixat el temporal, segons han informat Protecció Civil i els propis consells comarcals. Tots els centres que tinguin subministraments quedaran oberts per als alumnes que puguin arribar, han apuntat a l'ACN fonts d'Educació. A l'Urgell la mesura afectarà 24 rutes que transporten 571 estudiants de centres de primària i secundària. En el cas de la Conca de Barberà, es tracta de 20 rutes que porten 453 estudiants. S'ha pres aquesta decisió en aquesta comarca perquè hi ha moltes carreteres secundàries que no estan en condicions.

Per la seva banda, el Consell Comarca de l'Alt Camp ha anunciat que dilluns no podrà realitzar les rutes de transport escolar de Querol i Mont-ral a causa de la nevada.

Les escoles obriran amb serveis mínims a la Terra Alta amb el professorat propi de cada municipi per poder cobrir les necessitats de pares que han d'anar a treballar, ha indicat a l'ACN Neus Sanromà, presidenta del consell comarcal.

tracking