Diari Més

Matías Alonso, Lluís Huguet i Carme Margalef, encapçalen la llista de Cs

El número dos de la candidatura és el portaveu del partit a l’Ajuntament de Salou i s’hi presenta com a independent

Matías Alonso, Pere Lluís Huguet i Carme Margalef.

Matías Alonso, Lluís Huguet i Carme Margalef, encapçalen la llista de CsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Matías Alonso repetirà, per quarta vegada, com a cap de llista de Ciutadans per Tarragona en les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya el 14 de febrer. D’altra banda, l’independent Pere Lluís Huguet, actual portaveu de la formació taronja a l’Ajuntament de Salou, serà el número dos de la candidatura i Carme Margalef, actual secretària provincial de Programes del partit, n’ocuparà el tercer lloc.

Ciutadans ha tornat a dipositar la seva confiança en Matías Alonso, membre del partit des de la seva fundació, per encapçalar la llista per Tarragona. El líder del partit a Salou, Pere Lluís Huguet, ocuparà la segona plaça que en les darreres eleccions va ser per a Lorena Roldán, qui el passat 30 de desembre va anunciar la seva incorporació a les llistes populars, també com a segona. L’advocat Pere Lluís Huguet és membre del consell consultiu de Societat Civil Catalana i col·laborador habitual en diferents mitjans de comunicació, participa en tertúlies i escriu articles d’actualitat política i jurídica. És expresident del Consell de l’Advocacia Catalana i degà emèrit del Col·legi d’Advocats de Reus.

D’altra banda, Carme Margalef va ser la número 2 de la llista de Ciutadans al Congrés en les eleccions del 10 de novembre de 2019. Margalef forma part del Consell General de Cs i és secretària provincial de Programes del partit. Va néixer a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, però viu a Tarragona on és mestra de Primària en una escola de la ciutat. De formació és professora i llicenciada en Psicopedagogia.

El candidat per Tarragona, Matías Alonso, ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat orgànica al partit; va ser secretari general de Cs entre el 2009 i el 2017. És diputat al Parlament per la circumscripció de Tarragona des de la X Legislatura, després de les eleccions del 25 de novembre de 2012. El cap de llista té 69 anys, és de la Línea de la Concepción (Cádiz) i resideix al Vendrell. La seva formació és militar, va fer carrera al Cos General de les Armes com a Oficial d’Artilleria. Després d’abandonar el servei actiu, es va dedicar als serveis de consultoria en noves tecnologies i formació per a empreses, i ha estat gerent de dues petites empreses del sector serveis.

D’altra banda, Cs confirmava ahir la periodista Anna Grau com a número 2 a la llista de Ciutadans per Barcelona el 14-F. Grau, que també és la presidenta de Societat Civil Catalana a Madrid, acompanyarà el candidat de la formació liberal, Carlos Carrizosa.

tracking