Diari Més

Policial

Els Mossos detecten 23 conductors al Camp de Tarragona que s'han saltat el confinament municipal

La policia autonòmica va establir, el primer dia de les noves restriccions, diversos controls a les carreteres catalanes

Un agent dels Mossos d'Esquadra comprovant el certificat que li mostra un conductor en un control de trànsit a la T-11, a Tarragona,

Els Mossos detecten 23 conductors al Camp de Tarragona que s'han saltat el confinament municipalACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant eldispositiu establert dijous pels Mossos d'Esquadra al Camp de Tarragona per garantir el confinament municipal, que va entrar ahir en vigor a Catalunya, es van detectar 23 conductors que se l'havien saltat. Concretament, es van detectar 14 que l'havien incomplert durant la franja de 6 del matí fins les dues del migdia i 9 de les dues del migdia fins les 22 hores. Durant la nit, no se'n va detectar cap. Als conductors se'ls va aixecar una acta administrativa.

La policia catalana va instal·lar 258 controls en carreteres principals i secundàries de la xarxa viària, de dia i de nit. El cos policial s'ha coordinat amb les policies locals amb l'objectiu de fer comprovacions selectives a les entrades i sortides de les poblacions. Ahir els Mossos d'Esquadra havien establert un punt de control a la carretera T-11, a l'entrada de Tarragona.

També es van fer controls als accessos de les estacions de transport públic per garantir que els desplaçaments s'ajusten a les noves mesures.

Des del 7 de generi fins el 17 de gener, només es pot sortir de la localitat de residència per motius de causa major, com per exemple anar a treballar, a estudiar, a un hospital o assistir a una persona dependent.
tracking