Diari Més

Policial

Detenen dos joves implicats en una baralla per droga a Torredembarra

Durant la segona detenció, un dels agents de la Policia va resultar ferit

Objectes comissats a la baralla de l'1 de gener de 2021.

Detenen dos joves implicats en una baralla per droga a TorredembarraPolicia Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Torredembarra ha detingut dos joves aquest cap de setmana implicats en una barallaque es va produir l’1 de general parc de Cal Llovet. L'incident va tenir lloc possiblement pervenda de droga. El primer jove se’l va detenir en el moment de la identificació dels participants a la baralla, quan es va comprovar que sobre ell hi havia una ordre de crida i cerca del Jutjat Penal 3 de Tarragona.

Un dia més tard, una víctima de la baralla va presentar denúncia per les lesions que li havien ocasionat amb un instrument conegut com a pota de cabra, un cop que va requerir set punts de sutura.

El diumenge 3 de gener, al voltant de les quatre de la tarda, la Policia Local va trobar l’altre implicat a l’estació de trens de Torredembarra, on es va iniciar una persecució fins que el van detenir més tard pel delicte de lesions i resistència i desobediència als agents de l’autoritat. Com a conseqüència de la persecució i resistència va resultar ferit un agent de la Policia Local que va ser atès pels serveis mèdics.

tracking