Diari Més

Els residents i personal de la residència Barà Bahia de Roda ja han rebut la vacuna contra la covid

Durant tota la pandèmia ha estat un centre verd, ja que no ha tingut cap positiu

Un dels residents del centre de Roda rebent la vacuna.

Els residents i personal de la residència Barà Bahia de Roda ja han rebut la vacuna contra la covidAjuntament de Roda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els residents i el personal de la residència Barà Bahia de Roda, juntament amb els usuaris del centre de dia, han rebut aquest dimarts la primera dosi de la vacuna contra la covid-19. En total s'han posat una seixantena de vacunes,43 a residents i 27 als treballadors.

Els primers en rebre-la han sigut Amelia Gascón, de 94 anys; Juan Luis Quesada, de 77; Soledad Inglada, de 102 anys; i José María García, de 80 anys.

Pel que fa al personal sanitari, el doctor Francisco Rodríguez, Ana Carrera, auxiliar de geriatria; i la infermera Lydia Ramos han estat els primers. Les dues infermeres encarregades d’administrar les dosis han sigut Jessica Guinart i Lis Gutiérrez.

Ara caldrà esperar 21 dies per administrar la segona dosi de la vacuna i encara uns dies més perquè faci el seu efecte immunitzador.

El director del centre, José García, s’ha mostrat molt satisfet i orgullós en ser aquesta una de les primeres residències privades de Catalunya en rebre la vacuna contra la covid-19, tenint en compte que durant tota la pandèmia ha estat un centre verd que no ha tingut cap positiu.

tracking