Diari Més

Reis Mags

Els Reis Mags reparteixen els regals a domicili a Torredembarra per adaptar-se a la covid-19

Ses Majestats visiten més de 250 cases del municipi

Pla obert d'un nen que obre la porta al Rei Melcior, a Torredembarra.

Els Reis Mags reparteixen els regals a domicili a Torredembarra per adaptar-se a la covid-19ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La covid-19 ha fet canviar els hàbits també als Reis Mags d'Orient. A Torredembarra enguany han substituït la tradicional cavalcada pel repartiment a domicili. Cada Rei, amb els seu equip de patges, ha pujat a un cotxe de l'Ajuntament i ha anat porta a porta a repartir els regals als infants. Durant la tarda d'aquest dimecres visiten més de 250 llars per entregar els presents a uns 410 nens i nenes. La sorpresa dels menuts ha estat enorme en veure que Melcior, Gaspar o Baltasar trucaven personalment a casa. «La il·lusió de la canalla és la mateixa, i així és més directe i molt més entranyable i proper», ha explicat Melcior.
Els Reis Mags han començat a repartir els regals per Torredembarra cap a quarts de sis de la tarda. En les últimes setmanes el consistori havia ofert a les famílies la possibilitat que passessin per casa seva, i unes 250 ho van sol·licitar. «La cavalcada com l'entenem nosaltres, amb la canalla que surt al carrer a rebre'ls, enguany no ha estat possible. Hi hem posat imaginació», ha comentat Núria Batet, regidora de Cultura de la localitat. En l'operatiu reial hi han participat una cinquantena de persones, entre xofers, ajudants dels patges i altres tasques logístiques.

Dos dels infants que han rebut regals han estat la Mariona i el Pol. Fins tan sols uns minuts abans de l'arribada de Melcior els pares no els han avisat, però tot i això la sorpresa ha estat gran. I els regals els han satisfet, si bé en el cas del Pol no ha estat exactament el que havia demanat a la carta que havia deixat fa uns dies a les Bústies Reials de Torredembarra.

tracking