Diari Més

Meteorologia

El Servei Meteorològic de Catalunya emet avís per neu a l'Ebre i el Camp de Tarragona

Segons el Meteocat, s'espera que la neu arribi per l'extrem sud i a partir de divendres s'estengui per la resta del territori.

Previsió de neu a partri de divendres.

El Servei Meteorològic de Catalunya emet avís per neu a l'Ebre i el Camp de TarragonaMeteoMauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès avís de Situació Meteorològica de Perill per neu a les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona a partir de dijous. Segons el Meteocat, s'espera que la neu arribiper l'extrem sud i a partir de divendres s'estengui per la resta del territori.

La nit de divendres a dissabte, la neu afectaria clarament la meitat nord de forma general. La neu també pot arribar fins la costa però, amb els gruixos més destacables al voltant de la serralada Prelitoral, Catalunya Central, altiplà Central i Prepirineu.

Protecció Civil va activar ahir l'alerta del Procicat per una onada de fred amb una forta baixada de les temperatures a les cotes altes del Pirineu i Prepirineu de dimarts a dijous. S'espera quea les comarques de l’interior de Catalunya i del prelitoral central es puguin assolir temperatures extremadament baixes durant la nit i fins a mig matí.

tracking