Diari Més

Policial

Detenen el presumpte autor de l'onada de robatoris en establiments de Valls

Es tractaria d'una persona coneguda pel seu ampli historial delictiu

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Els Mossos han detingut dos homes, un d'ells menor, implicats en la baralla de la RieraMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns al vespre el presumpte autor de diversos robatoris registrats els darrers dies en establiments de Valls. Segons informa la policia catalana, la detenció es va produir a les nou de la nit al carrer dels Metges en el marc d'un dispositiu establert amb la Policia Local de Valls. L'home té 36 anys i acumula més d'una vintena d'antecedents. La policia li atribueix diversos robatoris en establiments però la investigació continua oberta per si se'l pot relacionar amb més fets delictius. Una desena de robatoris nocturns durant les últimes dues setmanes havia generat inquietud entre els comerciants Valls. L'onada s'havia focalitzat en establiments del barri antic, amb el furt de diners o peces de roba.

Això va portar la Unió de Botiguers de Valls a fer una crida als seus associats perquè denunciessin fets com aquests i comuniquin a la policia qualsevol indici o presència sospitoses.

Diumenge responsables de l'Ajuntament de Valls es van reunir amb comandaments dels Mossos i la Policia Local, i es van comprometre a reforçar la presència policial a la zona.

tracking