Diari Més

Política

Catorze batlles del territori, entre els quals Pellicer i Nin, a la llista del PDeCAT

Hi figuren els alcaldes de Vila-seca, de Tortosa, de Gandesa, de Llorenç del Penedès, de Porrera, entre molts altres

Marc Arza, cap de llista del PDeCat a Tarragona, amb alguns dels membres de la seva candidatura.

Catorze batlles del territori, entre els quals Pellicer i Nin, a la llista del PDeCATMarc Arza

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Catorze alcaldes i alcadesses de la demarcació de Tarragona forman part de la candidatura del PDeCAT a la província liderada pel reusenc Marc Arza. Destaquen noms com el de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, que tanquen la llista, o altres com el vicepresident de la Diputació i alcalde d’Albinyana, Quim Nin. Carles Luz, alcalde de Gandesa ocuparà el número dos de la candidatura.

Entre els candidats del Camp de Tarragona, hi figuren altres batlles com el de Vila-seca, Pere Segura. Entre els titulats de la llista del PDeCAT s’hi troben noms com l’alcaldessa de Puigpelat i diputada a la Diputació, Marta Blanch; l’alcaldessa de Pontils, Sara Janer; l’alcalde Barberà de la Conca, Marc Rovira, o el de Rodonyà, Enric Ferré.

A més, pel Baix Penedès, també són candidats l’alcalde de Llorenç del Penedès, Jordi Marlès i Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal del Penedès. El Priorat està representat per l’alcaldessa de Pradell de la Teixeta, i cap comarcal del PDeCAT, Lourdes Aluja i l’alcalde de Porrera, Joan Carles Garcia. La llista compta amb els tarragonins Irene Mallol i Oriol Vàzquez, la regidora reusenca Montserrat Caelles; el primer tinent d’alcalde de Salou, Marc Montagut, i el cap comarcal al Tarragonès, David Melero. La llista es completa amb Joan Maria Diu, del Vendrell i Inmaculada San Miguel, d’Altafulla.

«El millor aval per governar»

El cap de llista ha apuntat que «les alcaldies del PDeCAT són el millor aval per governar Catalunya». La formació busca «apel·lar als ciutadans d’una forma molt directa, amb l’aval de la bona gestió i solvència dels seus representants locals». «Qui confia en els alcaldes i alcaldesses del PDeCAT per tal de gestionar la ciutat de la millor manera possible, ha d’escollir el PDeCAT per tal de gestionar la Generalitat i el nostre país», ha afegit Marc Arza.

El Consell Nacional del Partit Demòcrata de Catalunya (PDECat) va aprovar el passat 23 de desembre, amb un 93% de vots favorables, les llistes electorals que la formació presentarà a les eleccions al Parlament del 14 de febrer del 2021. Àngels Chacón serà la candidata la presidència de la Generalitat d’aquesta formació. Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, és el cap de llista de Girona i Marc Solsona, alcalde de Mollerussa és el cap de llista de Lleida. Joana Ortega, exvicepresidenta del Govern, serà la número dos de la llista.

tracking