Diari Més

Ramírez (Cs): «Seguiré com a regidor perquè m'ha triat el poble»

El portaveu de Ciutadans a Vila-seca deixarà el Consell Comarcal

Joan Anton Ramírez durant un míting en la campanya per les eleccions municipals.

Joan Anton Ramírez, portaveu municipal de Cs a Vila-seca també abandona el partitSergio del Campo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Vila-seca, Joan Anton Ramírez, continuarà com a regidor del partit taronja a l’espera de les conseqüències que pugui tenir l’acte de desobediència que va protagonitzar el passat 30 de desembre, quan va votar a favor del pressupost municipal de 2021 en contra de les ordres del partit que representa. Ramírez va anunciar que abandonarà el Consell Comarcal del Tarragonès en el decurs del mateix ple per coherència i ètica personal.

«He de ser coherent amb la meva manera de pensar. Jo i el meu grup vam votar un pressupost que reflecteix el nostre programa i que conté una dotzena de mesures que han estat negociades amb nosaltres. No comparteixo la política municipal del meu partit i, per responsabilitat, presentaré la baixa voluntària al pròxim plenari del Consell Comarcal perquè va ser el partit el que va decidir que jo el representés en aquest òrgan. Com a regidor, m’ha triat la ciutadania, no el partit», explicava Ramírez ahir a Diari Més. Assegura que no té intenció d’abandonar Cs i que, si el partit l’obliga a sortir de la formació taronja, aleshores decidirà el seu futur polític.

Un «no» per sistema

Ramírez reconeix que Ciutadans no ha donat cap argument raonat per a ordenar el seu grup municipal votar que no en contra del pressupost municipal. «No hi ha cap motiu en concret, només que a tots els municipis s’ha de votar ‘no’ per sistema i aquesta ha estat la imposició que no acabaré d’entendre mai. És una decisió del partit des de Barcelona que ni entenc ni comparteixo. Vaig intentar defensar el meu vot, no puc dir més», afegeix el portaveu de Ciutadans a Vila-seca.

«La meva idea és seguir a Ciutadans. Estic complint amb el nostre programa electoral a Vila-seca i al que m’he compromès davant del municipi», finalitza Ramírez.

El govern en minoria de Pere Segura a Vila-seca va aprovar els pressupostos de 2021 amb el suport de tot el plenari, per 21 vots a favor. Els comptes del consistori per aquest 2021 ascendeixen als 32,7 milions d’euros i incorporen bona part de les propostes dels grups municipals de l’oposició, fet que ha afavorit el consens i els vots de la resta de grups, inclòs el de Ciutadans.

tracking