Diari Més

L'Oficina postal dels Reis d'Orient s'instal·la al Castell de Vila-seca

Durant tot el matí d’ahir, els més petits de la casa van poder portar les seves cartes i lliurar-les en mà als missatgers reials

Alguns infants i els seus familiars ahir amb els patges que van viatjar fins a Vila-seca per recollir les missives adreçades als Reis d'Orient.

L'Oficina postal dels Reis d'Orient s'instal·la al Castell de Vila-secaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Castell de Vila-seca ha estat l’escenari triat al municipi per rebre la visita dels patges de l’oficina postal dels tres Reis d'Orient d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar. Durant tot el matí d’ahir, els més petits de la casa, acompanyats dels seus familiars, van poder portar les seves cartes i lliurar-les en mà als missatgers reials.

L’arribada de Ses Majestats d’Orient està prevista per demà, 5 de gener. A partir de dos quarts de cinc de la tarda, arribaran SSMM els Reis Mags d’Orient i recorreran tots els carrers de Vila-seca fins a arribar al Castell de Vila-seca, on faran l’adoració al nen Jesús. A continuació hi haurà la Cavalcada de Reis, que serà retransmesa per TAC 12 a partir de dos quarts de set de la tarda. El mateix dimarts, la Cavalcada dels Reis també es realitzarà a la Pineda a partir de les set de la tarda i a la Plana a partir de les vuit del vespre.

tracking