Diari Més

El Campament Reial de Salou captiva infants i adults

Les entrades al màgic recorregut de la Masia Catalana s'han exhaurit

Una família de visita al Campament Reial.

El Campament Reial de Salou captiva infants i adultsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Campament Reial de Salou està sent tot un èxit. El recorregut màgic que realitzen infants i adults per l’escenari incomparable de la Masia Catalana de Salou ha captivat a tots els públics. De fet, la proposta ja va exhaurir les entrades quan aquestes es van posar a la disposició dels salouencs. En total, hi hauran passat unes 4.000 persones –al voltant de 500 famílies– quan finalment tanqui.

«Enguany, hem tingut un Nadal especial, amb moltes activitats que han estat organitzades tenint en compte les circumstàncies actuals», ha comentat l’alcalde de Salou, Pere Granados. «No obstant, creiem que hem fet una bona feina i hem pogut oferir una programació molt atractiva i diferent per als més petits, amb el Campament de Nadal i el Campament de Reis com a grans estrelles», afegia. Després d’un llarg recorregut dirigit per diversos personatges de conte, els visitants es troben amb Melcior, Gaspar i Baltasar, els quals han avançat la seva visita a la capital de la Costa Daurada. El regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha destacat que «per a nosaltres, ha estat un veritable repte organitzar una programació adequada tenint en compte, sobretot, la seguretat de les persones».

La regidora d’Infància, Joventut i Adolescència, Julia Gómez, ha posat en valor la bona coordinació que hi ha hagut per a organitzar una programació tan innovadora.

tracking