Diari Més

Creixell recull una vuitantena de joguines solidàries per a les famílies vulnerables

El repartiment es farà demà dimarts 5 de gener, a la sala de plens de l'Ajuntament

El reparto se hará mañana martes 5 de enero, en la sala de plenos del Ayuntamiento

Creixell recull una vuitantena de joguines solidàries per a les famílies vulnerablesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició de la campanya solidària Recollida de joguines impulsada per la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Creixell ha recollit enguany un total de 78 joguines. Enguany la campanya ha comptat amb el suport de la Regidoria de Comerç i Turisme i ha comptat amb la col·laboració de la Fundación Crecer Jugando, que ha recollit 48 joguines a través de l'acció solidària Comparte y recicla.

La campanya consisteix en la recollida de joguines noves o reciclades, que estiguin en bon estat i que no tinguin contingut bèl·lic ni sexista. Aquestes van adreçades a infants de famílies vulnerables del municipi, que són seleccionades prèviament per membres de Càritas Tarragona i per la pròpia àrea de Benestar Social.

Les joguines recollides es van desinfectar i van estar confinades durant el mes de desembre al Casal Municipal. A partir de dimarts, 5 de gener, es repartirande manera esgraonada a la sala de plens de l'Ajuntament de Creixell.

La regidora de Benestar Social, Consuelo Picón es va mostrar molt satisfeta de l'èxit aconseguit per la campanya i ha agraït l'esforç de totes les famílies de Creixell i de fora del municipi que hi han col·laborat.

tracking