Diari Més

Policial

Detingudes tres persones per dos robatoris amb intimidació en establiments del Morell

Els arrestats van utilitzar tres armes de foc curtes simulades per intimidar les víctimes

Imatge de les armes simulades.

Detingudes tres persones per dos robatoris amb intimidació en establiments del MorellMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns tres menors a Constantí per dos robatoris amb intimidació, en grau de temptativa. També es va identificar un quart pels mateixos fets.

Els robatoris van tenir lloc ahir a la tarda quan els mossos van rebre avís a les 20.58h que s’havia produït un robatori en un supermercat del Morell. Segons les primeres informacions els autors havien exhibit una arma de foc i havien fugit direcció la Pobla de Mafumet.

Arran d’aquests fets, els agents van relacionar els detinguts amb una temptativa de robatori en una benzinera del Morell que s’havia produït una hora abans.

Acte seguit, els Mossos d’Esquadra van muntar un dispositiu policial i van localitzar a la carretera de Constantí quatre individus amb bicicleta que coincidien plenament amb la descripció de les víctimes.

Al veure presència policial, un d’ells va fugir corrents i la resta va aprofitar per llençar diferents objectes a la carretera.

Immediatament, els mossos van detenir els tres menors i van localitzar per les immediacions tres armes curtes simulades i una navalla.

Una vegada detinguts, els Mossos d’Esquadra van localitzar al seu domicili de Constantí el quart individu implicat en els robatoris.

La investigació continua oberta i no es descarta que els quatre implicats estiguin relacionats amb altres robatoris al Tarragonès. Un dels menors va ser identificat i la resta van passar dimarts davant la Fiscalia de Menors de Tarragona.

tracking