Diari Més

Policial

Tres ferits, un d'ells per arma blanca, en una baralla a la Riera de Gaià

Un noi ha estat atropellat, un altre que ha quedat inconscient per diversos cops i un altre ha rebut una ganivetada

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al voltant de les 19 hores d'aquesta tarda dos grups de joves han protagonitzat una baralla al carrer Sant Jordi de la Riera de Gaià, a tocar del supermercatSpardel poble.

Segons han confirmat fonts policials al Diari Més, la batussa ha estat protagonitzada per dos grups de joves, un d'ells del poble i l'altre que hauria vingut de fora. Un dels joves ha estat ferit per arma blanca i, pel seu propi peu, ha anat fins a l'hospital Joan XXIII de Tarragona per tal de ser atès. Alguns testimonis també han indicat als agents dels Mossos d'Esquadra que s'han desplaçat fins al lloc dels fets, que un dels joves hauria atropellat a un altre noi durant la baralla, fet que ha estat confirmat pels agents. Durant la baralla també hi hauria un altre ferit, un noi que ha quedat inconscient després de rebre diversos cops. Aquests dos últims ferits han estat traslladats a l'hospital.

Quan la patrulla de mossos ha arribat al lloc de l'avís no hi havia ningú, motiu pel qual s'espera la confirmació de que el noi traslladat al Joan XXIIIhagiestat ferit durant aquesta batussa per tal d'obrir diligències. Després d'una primera valoració, el jove ha estat traslladat a l'Hospital Bellvitge de Barcelona.

tracking