Diari Més

Comerç

Els comerços de Valls se sumen a les vendes en línia aquest 2021

S'oferirà formació i assessorament gratuïts i especialitzats a tot el sector per facilitar el salt digital

Imatge del carrer de la Cort de Valls, un dels eixos comercials.

Els comerços de Valls se sumen a les vendes en línia aquest 2021Google Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Vallsimpulsarà aquest 2021el primer projecte global de transformació digital dels comerços i serveis de la ciutat. Lainiciativa està coordinada pelComerç de Valls, la regidoria de Comerç i Turisme i l'Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera i s'obriràals 400 establiments de la ciutat.El projecte compta amb una subvenció de 60.000 euros del Consorci de Formació Contínua de Catalunya de la Generalitat.

La iniciativa preveu la implementació de les aplicacions de venda online Cliccat/Zerca i Approp, aquesta última creada per emprenedors vallencs. Les dues plataformes de compra electrònica han estat dissenyades com a nous canals de venda especialitzats i adaptats a la promoció del sector comercial i de serveis de proximitat. D'aquesta manera, aquests nous canals de venda es convertiran en l'aparador digital del comerç vallenc des d'on l'usuari podrà efectuar còmodament la compra online de productes.

Per a la seva implantació s'oferirà assessorament i formació especialitzada i individualitzada a tots els establiments que s'hi sumin. En concret, s'han programat onze cursos de 5 hores cadascun, totalment gratuïts, que impartiran experts en la formació de competències digitals en l'àmbit de l'ecommerce.

Xarxes socials

El nou projecte també utilitzarà les xarxes socials com a canals de difusió. Per això, també s'han programat activitats formatives especialitzades en l'ús de les xarxes socials per fomentar les vendes online i promocionar els comerços de proximitat.

S'impartiran cursos específics en l'ús comercial de Facebook, Instagram i Whatsapp Business, així com el disseny i gestió de campanyes publicitàries i de màrqueting.

Per inscriure’s als cursos i al conjunt d’accions programades, els interessats han de trametre un mail a comerc@valls.cat.

tracking