Diari Més

Judicial

Condemnat a 11 anys per abús sexual durant tres anys de la seva filla menor

Els abusos van començar el 2016 quan la nena tenia 11 anys i la família vivia en una localitat de Tarragona

Imatge d'uns jutjats de València.

Condemnat a 11 anys per abús sexual durant tres anys de la seva filla menorGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de València ha condemnat un home a 11 anys per un delicte continuat d'abús sexual amb accés carnal i amb prevalença per sotmetre la seva filla menor d'edat a tocaments i altres pràctiques de caràcter sexual durant tres anys, que van començar el 2016 quan vivien a Tarragona.

L'home, que no podrà acostar-se ni comunicar-se durant 14 anys amb la víctima, haurà d'indemnitzar-la amb 50.000 euros pels danys morals que va patir a conseqüència dels fets, ha informat el Tribunal Superior de Justícia Valencià.

A més, la sentència l'inhabilita per a l'exercici de la pàtria potestat de la menor i per a qualsevol professió i ofici, retribuït o no, que comporti contacte amb menors.

Els abusos van començar el 2016 quan la nena tenia 11 anys i la família vivia en una localitat de Tarragona; segons el relat de fets provats que fa la sentència, l'home aprofitava que la mare de la nena sortia a treballar per portar-la a una habitació i sotmetre-la, pràcticament cada dia, a diferents pràctiques sexuals, al mateix temps que li demanava que no expliqués res a la seva progenitora.

Quan la família es va traslladar a València, el penat va continuar abusant de la menor als diferents domicilis en els quals van residir.

Davant les sospites, la mare va col·locar una càmera de gravació a l'habitatge que va registrar escenes de tocaments de caràcter sexual entre condemnat i víctima, pel que va denunciar els fets en una comissaria el 12 de maig del 2019.

La menor pateix un trastorn d'estrès posttraumàtic i ha experimentat una greu interferència en el seu desenvolupament a causa dels abusos soferts.

tracking